۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۸ شهريور
برگزاري دوره آموزشي درج صحيح نشانگرهاي رنگي غذايي وآشنايي با سامانه TTAC
معاونت غذاوداروي جهرم اقدام به برگزاري دوره آموزشي درج صحيح نشانگرهاي رنگي غذايي كرد
معاونت غذاوداروي جهرم (اداره نظارت بر مواد خوراكي،آشاميدني ، آرايشي و بهداشتي) اقدام به برگزاري دوره آموزشي درج صحيح نشانگرهاي رنگي غذايي و آشنايي با سامانه TTACكرد.

ماندانا زارع رييس اداره نظارت بر مواد خوراكي،آشاميدني،آرايشي و بهداشتي: طراحي صحيح نشانگرهاي رنگي غذايي بر روي برچسب محصولات خوراكي در جهت افزايش آگاهي مصرف كنندگان و اصلاح الگوي مصرف در ارتقاء سلامت جامعه گام هاي موثري برداشته است.

زارع گفت: اين اداره اقدام به برگزاري يك دوره آموزشي جهت درج صحيح نشانگرهاي رنگي غذايي و آشنايي با عوارض مصرف بيش از حد نمك با هدف كاهش استفاده از آن در محصولات غذايي جهت مسئولين فني واحدهاي توليدي و كارشناسان اداره نظارت برگزار كرد.

زارع افزود:در اين دوره مطالبي در خصوص چگونگي تكميل فرم هاي PrPs واحدهاي توليدي بيان و توسط دكتر قادريان ضوابط و دستور العمل هاي مربوط به برچسب گذاري به شركت كنندگان ارائه شد.

زارع بيان كرد:در اين دوره به صورت عملي و با استفاده از نرم افزار موجود به آموزش درج صحيح نشانگرهاي رنگي پرداخته و همچنين فيلم آموزشي در خصوص چگونگي استفاده از سامانه TTAC پخش شد.

به گفته زارع در پايان دوره آموزشي از شركت كنندگان آزمون به عمل آمد.

تاریخ:
1396/10/23
تعداد بازدید:
34
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0

ارسال نظرات
دانشگاه علوم پزشکی جهرم
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.
Powered by DorsaPortal