۱۳۹۷ سه شنبه ۲۲ آبان
برگزاري كارگاه آموزشي اندازه گيري مواد نگهدارنده در مواد غذايي
برگزاري كارگاه آموزشي اندازه گيري مواد نگهدارنده در انواع مواد غذايي توسط معاونت غذاودارو
كارگاه آموزشي اندازه گيري مواد نگهدارنده در انواع مواد غذايي توسط معاونت غذاوداروي دانشگاه علوم پزشكي جهرم برگزار شد.

 

سمانه مجاهدي مدير آزمايشگاه كنترل كيفي معاونت غذاودارو: با توجه به دقيق بودن آزمايشگاه معاونت و بار فني بالاي كارشناسان آزمايشگاه و به تقاضاي مديران ازمايشگاه هاي كنترل مواد غذايي قطب 5 كشوري اين كارگاه آموزشي در جهرم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي معاونت ، مجاهدي مدير ازمايشگاه گفت: در روز چهارشنبه 25/11/96كارگاه عملي اندازه گيري مواد نگهدارنده (سديم بنزوات و پتاسيم سوربات) در انواع مواد غذايي از قبيل انواع سس ها،انواع كيك و كلوچه ،انواع آب ميوه ونوشيدني توسط دستگاه HPlc(كروماتوگرافي مايع) و اسپكتروفتومترUV جهت كارشناسان آزمايشگاههاي كنترل مواد غذايي قطب 5 كشوري شامل شيراز،بندرعباس،بوشهر،ياسوج،لار وفسا در آزمايشگاه اين معاونت برگزار شد.

به گفته مجاهدي در اين كارگاه يكروزه،كارشناسان حاضر به صورت عملي با نحوه آماده سازي نمونه و استانداردها، نحوه setupكردن روش بر روي دستگاه و نحوه كار با دستگاه Hplc و اسپكتروفتومتر جهت اندازه گيري نمونه آشنا شدند.

تاریخ:
1396/11/28
تعداد بازدید:
34
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0

ارسال نظرات
دانشگاه علوم پزشکی جهرم
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.
Powered by DorsaPortal