۱۳۹۷ سه شنبه ۲۶ تير
آزمايشگاه كنترل غذا معاونت غذاودارو برگزار كرد
برگزاري دوره آموزشي روش صحيح نمونه برداري از مواد غذايي،آرايشي وبهداشتي
دوره آموزشي روش صحيح نمونه برداري از مواد غذايي،آشاميدني،آرايشي وبهداشتي توسط آزمايشگاه كنترل غذا برگزار شد.

دور آموزشي روش صحيح نمونه برداري از مواد غذايي ،آشاميدني،آرايشي وبهداشتي جهت كارشناسان بهداشت محيط توسط آزمايشگاه كنترل غذا روز دوشنبه مورخ 17/02/97 در محل معاونت غذاودارو برگزار شد. به گفته خانم سمانه مجاهدي مدير آزمايشگاه كنترل غذا در اين جلسه يكروزه در مورد روش صحيح نمونه برداري كه شامل هدف از نمونه برداري،ميزان ومقدار نمونه ارسالي به آزمايشگاه،نحوه ارسال نمونه به آزمايشگاه،زمان تحويل نمونه و مدت زمان پاسخ دهي توضيحاتي ارائه شد.گفتني است مدرس اين دوره خانم معصومه رنجبر از كارشناسان آزمايشگاه كنترل غذاودارو بود.

تاریخ:
1397/02/17
تعداد بازدید:
17
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0

ارسال نظرات
دانشگاه علوم پزشکی جهرم
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.
Powered by DorsaPortal