۱۳۹۷ سه شنبه ۲۲ آبان
معاونت غذاودارو ميزبان دانشگاههاي قطب 5 كشور
برگزاري دوره آموزشي آشنايي با سيستم هاي مديريت كيفيت و اصول مميزي
مهندس ماندانا زارع:دوره آموزشي آشنايي با سيستم هاي مديريت كيفيت و اصول مميزي به همت اين اداره جهت كارشناسان اداره نظارت بر مواد غذايي قطب 5 كشور برگزار شد.

مهندس ماندانا زارع(رئيس اداره نظارت بر مواد غذايي،آشاميدني،بهداشتي): دوره آموزشي آشنايي با سيستم هاي مديريت كيفيت و اصول مميزي به همت اين اداره جهت كارشناسان اداره نظارت بر مواد غذايي قطب 5 كشور برگزار شد.

به گفته مهندس زارع در اين دوره آموزشي حدود 25 كارشناس اداره نظارت قطب 5كشور(جهرم،شيراز،بوشهر،ياسوج، هرمزگان،لار،گراش،فسا) با تدريس مهندس ارجمندطلب(سرمميز سيستم هاي مديريت كيفيت كشور) شركت كردند.

زارع افزود:اين برنامه سرآغاز مسير آموزش كارشناسان اين حوزه جهت طي دوره هاي لازم جهت اخذ مميزي و سرمميزي است كه با هدف شناسايي،حذف يا به حداقل رساندن خطرات در توليد،فراوري وعرضه محصولات غذايي،آشاميدني وبهداشتي است.

زارع بيان كرد:اين دوره آموزشي از برنامه هاي پيش بيني شده به مناسبت روز جهاني غذا بوده و از تمامي كساني كه در برگزاري اين دوره آموزشي اداره نظارت را ياري نموده اند صميمانه قدرداني و تشكر نمودند.

تاریخ:
1397/08/02
تعداد بازدید:
8
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0

ارسال نظرات
دانشگاه علوم پزشکی جهرم
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.
Powered by DorsaPortal