۱۳۹۷ پنج شنبه ۲۴ آبان
معرفي واحد

 

يكي از واحد ها در آزمايشگاه كنترل مواد غذايي ، آرايشي  بهداشتي مي باشد.

فعاليت هايي كه در اين بخش انجام مي شود عبارت اند از:

1-    جمع آوري نتايج بدست آمده از آزمون هاي انجام شده در بخش هاي مختلف

2-    ورود داده ها به كامپيوتر

3-    تكميل فرم هاي آماري موجود در آزمايشگاه بصورت ماهيانه و ساليانه

4-    آناليز داده ها از طريق نرم افزار Excel

5-    رسم نمودار هاي مورد نياز بر اساس ريز نتايج

  

دانلود فايل ورد...دانلود فايل pdf

تاریخ :
1396/07/04
تعداد بازدید:
130
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0

ارسال نظرات
دانشگاه علوم پزشکی جهرم
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.
Powered by DorsaPortal