رديف | عنوان دوره آموزشي | برگزار كننده |
1 | كارگاه عملي آناليز اسيدهاي چر به روش GC و اندازه گيري بنزوات و سوربات به روش HPLC | دانشگاه علوم پزشكي شيراز- اسفند ماه 1388 |
2 | كارگاه عملي آناليز فلزات سنگين به روش جذب اتمي | دانشگاه علوم پزشكي شيراز- تير ماه 1389 |
3 | كارگاه آموزشي اصول دستگاهي و معتبرسازي سيستم هاي پتانسيومتري،PHمتري و هدايت سنجي | دانشگاه علوم پزشكي ايران – اسفندماه 1389 |
4 | همايش كاليبراسيون حجمي دستگاه ها | دانشگاه علوم پزشكي تهران – مرداد ماه 1390 |
5 | كارگاه آموزشي اصول كروماتوگرافي مايع با كارايي بالا (HPLC) و كاربرد آن در آناليز مواد غذايي | دانشگاه علوم پزشكي تهران دانشكده داروسازي - شهريورماه 1390 |
6 | بررسي فساد روغن هاي خوراكي و روش هاي ارزيابي آن | دانشگاه علوم پزشكي تهران – بهمن ماه 1390 |
7 | دوره آموزشي شناسايي و آزمايش پليمرها | دانشگاه علوم پزشكي شيراز-اسفند ماه 1390 |
8 | دوره آموزش انجام آزمايشات بسته بندي مواد غذايي | دانشگاه علوم پزشكي شيراز – خرداد ماه 91 |
9 | كنفرانس علمي آشنايي با اصول كار در آزمايشگاه و GLP | دانشگاه علوم پزشكي تهران – مرداد ماه 1391 |
10 | كارگاه آموزشي ارزيابي عدم قطعيت در اندازه گيري | اداره كل آزمايشگاه هاي كنترل مواد غذايي،آشاميدني و بهداشتي تهران – شهريور ماه 1391 |
11 | دوره آموزشي اندازه گيري عدم قطعيت (UC) | دانشگاه علوم پزشكي شيراز – مهر ماه 91 |
12 | كارگاه آموزشي يكسان سازي روش هاي اندازه گيري فلزات سنگين | اداره كل آزمايشگاه هاي كنترل مواد غذايي،آشاميدني و بهداشتي تهران- آذر ماه 1391 |
13 | دوره آموزشي اعتبار بخشي روش هاي آزمون | دانشگاه علوم پزشكي شيراز – دي ماه 91 |
14 | كارگاه آموزشي مستند سازي و الزامات ايزو 17025 | اداره كل آزمايشگاه هاي كنترل مواد غذايي،آشاميدني و بهداشتي تهران – مهرماه 1392 |
15 | كارگاه آموزشي آزمون شناسايي رنگهاي طبيعي و مصنوعي در مواد غذايي با استفاده از روش SPE و TLC و اسپكتروفتومتري | اداره كل آزمايشگاه هاي كنترل مواد غذايي،آشاميدني و بهداشتي تهران – دي ماه 1393 |
16 | كارگاه آموزشي جستجو ، شناسايي و تشخيص كمپيلوباكترژوژني، ليستريامنوسايتوژنز و يرسينيا انتروكوليتيكا | اداره كل آزمايشگاه هاي كنترل مواد غذايي،آشاميدني و بهداشتي تهران – مرداد ماه 1393 |