معرفي آزمايشگاه
آزمايشگاه كنترل مواد غذايي، آشاميدني ،آرايشي و بهداشتي واحدي است كه در مجموعه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي و خدمات درماني جهرم فعاليت دارد. اين واحد در مجموعه سيستم سلامت ملي، نقش كنترلي ايفا مي كند.اين سيستم، همه فرآيندها و مسئوليتهايي كه در ارتباط با نظارت بركيفيت و اطمينان از سلامت فرآورده هاي غذايي، آرايشي و بهداشتي كه توسط توليد كنندگان وارد بازار مصرف ميشود و انطباق آنها با استانداردهاي ملي و جهاني است را تشريح مينمايد. اين سيستم تاييد خواهد كرد كه همه فرآيندهاي كاري، برنامهريزي شده و تحت كنترل هستند.اين آزمايشگاه با دارا بودن 4 پرسنل ( يك نفر مدير و3نفر كارشناس ) در بخش هاي مختلفي اعم از بخش شيمي مواد غذايي و آشاميدني، شيمي مواد بهداشتي و آرايشي، ناليز دستگاهي بخش افزودنيها وهمچنين بخشهاي ميكروبيولوژي مواد غذايي ، آشاميدني وميكروبيولوژي مواد بهداشتي آرايشي فعاليت مي كند.
...