برگزاري سمينار آموزشي جهت عطاري ها
رعايت اصول بهداشتي در عطاري ها الزامي است
اداره نظارت بر فراورده هاي طبيعي،سنتي و مكمل با برگزاري دوره هاي آموزشي سعي در اشنايي هرچه بيشتر عطاري ها با قوانين كاري و بهداشتي صنف خود دارد.

افروز جعفرنيا مدير اداره نظارت بر فراورده هاي طبيعي،سنتي و مكمل: اين اداره با برگزاري جلسات متعدد آموزشي سعي در آشنايي هرچه بهتر متصديان عطاري شهرستان جهرم با قوانين كاري و بهداشتي صنف خود دارد.

به گزارش روابط عمومي معاونت غذاودارو سمينار آموزشي آشنايي با قوانين و ضوابط عطاري به همت اداره نظارت بر فراورده هاي طبيعي،سنتي و مكمل در محل معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشكي جهرم برگزار گرديد.

به گفته جعفرنيا در اين جلسه كه با حضور رئيس اداره اصناف(ارجمند)، رييس اداره تعزيرات(راستي)، رييس اداره نظارت درمان(دكترخوش رو)، كارشناس بهداشت محيط معاونت بهداشتي(خانم پرستان)، معاون غذاودارو(دكتر نيكوسير)، مديريت غذا(مهندس زارع) و حدود 50نفر از متصديان عطاري شهرستان جهرم و حومه برگزار شد.

در اين جلسه ابتدا به معرفي اداره نظارت،شرح وظايف آن و نحوه بازديد از عطاري ها و تشريح ضوابط و قوانين عرضه محصولات توسط مدير اداره نظارت(جعفرنيا) و كارشناس اداره(كاظمي نژاد) پرداخته شد.

جعفرنيا افزود:در اين سمينار توضيحاتي در خصوص الزام پروانه كسب،عدم عرضه محصولات غيرمجازوقاچاق، نحوه جريمه عطاري هاي متخلف و پيشنهاد تشكيل اتحاديه عطاران با توجه به وجود تعداد 61 عطاري در سطح شهرستان ارائه شد.

جعفرنيا افزود:از مباحث مطرح شده ديگر در اين سمينار عدم دخالت عطاري ها در امور درمان،تجويز دارو و نسخه پيچي توسط رييس اداره نظارت درمان بود.

در ادامه اين سمينار معاون غذاودارو در خصوص همكاري اين معاونت با عطاري هاي شهرستان جهت بررسي مشكلات اين صنف و برگزاري دوره هاي آموزشي مورد نياز تاكيد كرد.

جعفرنيا بيان كرد: متصديان عطاري موظف به رعايت اصول بهداشتي مربوط به صنف خود اعم از شرايط انبارداري،پوشش محصولات،لباس مناسب و شرايط محيط كار خود شدند.

همچنين توضيحاتي در خصوص ضوابط عرضه عرقيات و روغن هاي گياهي توسط مدير غذا به شركت كنندگان ارائه شد.

1398/05/02