صفحه نخست دانشگاه
دوباره تلاش کنید
۱۴۰۱ سه شنبه ۱۸ مرداد
ورود اعضا
Rss
INTERNATIONAL
!!!b1!!!
!!!b1!!!
صفحه اصلي
معاونت
مديريت دارو
امور داروخانه ها
معرفي مسئول
ليست داروخانه ها
صدور پروانه داروخانه ها
فعاليت واحد صدور پروانه ها
كميسيون ماده 20
اعضاي كميسيون 20
برنامه كميبسيون 20
موادمطروحه
فرم كميسيون 20
آيين نامه و ضوابط
فرمها و دستورالعمل ها
سامانه مديريت امور داروخانه
تحقيق وتوسعه
مرکز اطلاع رسانی دارو وسموم و آموزش (DPIC)
آشنايي با واحد اطلاع رساني دارو وسموم (DPIC)
مركز پاسخگويي 190
مطالب آموزشي
انواع مسموميت ها
آموختني هاي غذا و دارو
پوستر پمفلت بورشور
فهرست داروهاي ايران
كتابجه هاي مفيد دارويي
ماهنامه دانش
ثبت وبررسي عوارض ناخواسته داروييADR))
تعريف ADR
فرمها و دستورالعمل ها
جزوات آموزشي
اطلاعيه هاي ADR
گزارش دهي آنلاين عوارض جانبي داروها
بررسي نسخ و اقلام دارويي (RUD)
شركت پخش دارويي
آيين نامه و ضوابط
فرمها
نظارت و بازرسي
واحد نظارت بر ادويه و مخدر
شرح وظايف
نحوه دريافت داروهاي تحت كنترل و مخدر
فرم ها و فرآيندها
فهرست داروها OTC
مديريت موادغذايي
مديريت اداره نظارت
امتيازبندي واحدهاي توليدي
آموزش و اطلاع رساني
بخشنامه ها
قوانين و ضوابط
ضابطه شركت آموزشي
ضوابط فني و بهداشتي
ضوابط و دستورالعمل كالاهاي قاچاق
قوانين مواد خوراكي و آشاميدني
سيستم هاي مديريت و اعطاء نشان ايمني
فرم هاي خام
ليست استانداردها و حدود مجاز
مواد غذايي غير مجاز
آزمايشگاه
معرفي آزمايشگاه
مديريت آزمايشگاه
كارشناسان آزمايشگاه
شرح وظايف كاركنان
بخش هاي آزمايشگاه
پذيرش نمونه
ميكروبيولوژي
مواد غذايي و آشاميدني
مواد بهداشتي و آرايشي
شيمي
مواد غذايي و آشاميدني
مواد بهداشتي و آرايشي
آناليز دستگاهي
افزودنيها
سم شناسي
تضمين كيفيت
معرفي واحد تضمين كيفيت
ليست آزمون هاي تضمين كيفيت شده
SOP ليست
آمار
معرفي واحد
تجهيزات
آموزشي و پژوهشي
تقويم آموزشي
دوره هاي آموزشي برگزار شده
دوره هاي برگزار شده در جهرم
شركت در كنگره ها و ارائه مقاله
طرح هاي تحقيقاتي
مطالب آموزشي
آزمايشگاه همكار
طبيعي،سنتي،مكمل
تاريخچه
معرفي اداره
معرفي كارشناسان
آموزش
آموزش هاي عمومي
منابع
فرآورده هاي طبيعي
ضوابط و آيين نامه ها
فرآيند ثبت
فرم ها و چك ليست ها
فهرست فرآورده ها
فرآورده هاي سنتي
ضوابط و آيين نامه ها
فرآيند ثبت
فرم ها و چك ليست ها
فهرست فرآورده ها
فرآورده هاي مكمل
ضوابط و آيين نامه ها
فرآيند ثبت
فرم ها و چك ليست ها
فهرست فرآورده ها
باشگاه هاي ورزشي و بدنسازي
عطاري
واحدهای تولیدی
اطلاع رسانی واحد تولیدی
واحدهای تولید کننده مواد غذایی
شكايات
شكايات مردمي
شكايات دانشگاهي
روابط عمومي
معرفي
تماس با ما
توصیه های تغذیه ای به سالمندان
توصیه های تغذیه ای به سالمندان در همه گیری ویروس کرونا/ اگرسالمندان مبتلا به کرونا شدند راهکارهای تغذیه ای کدامند؟
افراد مسن (بالای 60 سال) ممکن است در معرض خطر بالاتری برای ابتلا به نوع شدید بیماری کرونا باشند.
افراد مسن (بالای 60 سال) ممکن است در معرض خطر بالاتری برای ابتلا به نوع شدید بیماری کرونا باشند.
🔸مهم ترین توصیه های تغذیه ای برای این سنین در پیشگیری از ابتلا به کرونا مصرف کافی منابع غذایی حاوی پروتئین شامل گوشت های کم چرب، مرغ، ماهی، سفیده تخم مرغ، فرآورده های لبنی کم چرب و حبوبات است.
🔸سالمندان توجه داشته باشند که برای تقویت سیستم ایمنی بدن شان مصرف ویتامین دی بسیار مهم است. ماهیانه مصرف مکمل 50 هزار واحدی ویتامین D یا مصرف روزانه مکمل 1000 واحدی ویتامین D ضروری است.
🔸در سالمندان توانایی جذب ویتامین های B6 و B12 نیز کاهش می یابد. برای پیشگیری از کمبود این ویتامین ها که موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن می شود، لازم است مصرف روزانه منابع پروتئین حیوانی و غلات سبوس در برنامه غذایی گنجانده شود.
🔸موز، عدس، اسفناج، سیب زمینی حاوی ویتامین B6 و گوشت قرمز، ماهی، شیر و تخم مرغ حاوی ویتامین B12 است.
🔸 ریز مغذی های آهن و روی نقش اساسی در افزایش مقاومت بدن برای پیشگیری از ابتلا به کرونا دارند. لذا مصرف میوه (3 واحد درروز) و سبزیجات(3 تا 4 واحد دروز) و همچنین مصرف پروتئین ها نظیر انواع گوشت های کم چرب، خشکبار و مغزیجات در این سنین ضروری می باشد.
🔸اگرسالمندان مبتلا به کرونا شدند راهکارهای تغذیه ای کدامند؟
مصرف روزانه 3/5-3 لیتر آب و مایعات گرم، آبمیوه های طبیعی جهت پیشگیری از کم آبی و پایین آوردن درجه حرارت بدن لازم است.
🔸مصرف رژیم های غذایی پرکالری با بافت نرم در حجم کم و تعداد وعده های متعدد تو صیه می شود.
🔸پرهیز جدی از مصرف کربوهیدرات های ساده نظیر قند، شکر و روغن های جامد، خامه ،چربی های حیوانی و لبنیات پر چرب به جد پرهیز شود.
🔸مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین E نظیر تخمه آفتابگردان، جوانه گندم، سیب زمینی و غیره و مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین C مانند انواع میوه و سبزیجات به ویژه مرکبات، فلفل دلمه ای، توت فرنگی، انواع کلم ها بسیار مفید است.
🔸همین طور مصرف مواد غذایی حاوی منیزیم مانند انواع آجیل، لوبیای سویا، انواع گوشت ها نیز توصیه می شود.
🔸لازم به ذکر است سالمندان که دچار بیماری های مزمن زمینه ای از جمله دیابت، فشار خون بالا، چربی خون، مشکلات کلیوی، مشکلات قلبی عروقی و... هستند نیاز به دریافت رژیم های غذایی با مشورت کارشناسان و متخصصین تغذیه دارند.
🔹افروز جعفرنیا کارشناس ارشد تغذیه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جهرم
به
به کانال تلگرام ما بپیوندید
تاریخ:
1399/11/04
تعداد بازدید:
342
منبع:
مشاهده نظرات
(
تعداد نظرات
0
)
نظرات کاربران
ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
کد امنیت
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به
دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم
مي باشد.
آزمون آنلاین
کتابخانه مرکزی
تور مجازی
ارتباط با ما
هیچ داده ای برای نمایش وجود ندارد
×
ورود اعضاء
Powered by
Dorsa
Portal