۱۴۰۰ دوشنبه ۲۰ ارديبهشت
روز جهانی رژیم درمانگر
11 مارس مصادف با 20 اسفند روز جهانی رژیم درمانگر
11 مارس مصادف با 20 اسفند روز جهانی رژیم درمانگر
تغذیه یکی از عوامل مهم و تاثیر گذار بر ارتقای سلامت جامعه است که برای همه افراد  بشر از بدو تولد تا لحظه مرگ ملموس است. 

رژیم درمانگران (کارشناسان تغذیه) یکی از مهره های کلیدی نظام سلامت در پیشگیری و درما ن بیماریها و ارتقاء سطح سلامتی افراد یک جامعه هستند.

سیاست گذاری های کلان تغذیه جامعه تا رژیم درمانی بر بالین بیمار و اصلاح سبک تغذیه افراد برای حفظ سلامتی از جمله وظایف متعدد رژیم درمانگران است.

در سالی که گذشت با توجه به شیوع بیماری ناشناخته کووید-19 شاهد تلاش بی وقفه و بدون چشمداشت کارشناسان تغذیه در بخش های بهداشتی ،درمانی، خدمات غذایی بیمارستان ها با هدف شناسایی موارد سوء تغذیه ،تنظیم رژیم های غذایی مناسب، بررسی تداخلات غذاودارو و ارایه منوهای غذایی  بهداشتی و با کیفیت برای کلیه بیماران به ویژه بخش های ویژه و مبتلایان به بیماری کرونا بودیم.

لازم به ذکر است هدف اصلی حمایت های تغذیه ای در بیماران بستری به ویژه بخش  مراقبت های ویژه، ارتقا عملکرد ارگان های بدن و پیشگیری از تحلیل آن ها می باشد.

چرا که سوء تغذیه بیمارستانی منجر به افزایش  عوارض مختلف متابولیک ،عفونی، نارسایی قلبی و ریوی، تاخیر ترمیم زخم ها و افزایش مدت زمان بستری بیمار و افزایش هزینه های درمانی خواهد شد.

لذا انجام مراقبت های تغذیه ای صحیح و اصولی تنها با همکاری  دوشادوش پزشکان ،پرستاران ،کارشناسان تغذیه و سایر کادر درمان امکان پذیر خواهد بود.

 تلاش رژیم درمانگران در جهت کاهش آلام انسان ها، کمک به همنوعان و کاهش هزینه های درمانی قابل تقدیر است
.
افروزجعفرنیا
(کارشناس مسئول تغذیه بالینی معاونت درمان)
تاریخ:
1399/12/19
تعداد بازدید:
27
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
دانشگاه علوم پزشکی جهرم
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.
Powered by DorsaPortal