معاونت غذا و دارو

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جهرم

  • 1403/08/09 - 18:20
  • - تعداد بازدید: 74
  • - تعداد بازدیدکننده: 62
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZhM
برگزاری کارگاه آموزشی جهت مسئولین فنی واحدهای تولیدی مواد خوراکی،آشامیدنی و بهداشتی

برگزاری کارگاه آموزشی جهت مسئولین فنی واحدهای تولیدی مواد خوراکی،آشامیدنی و بهداشتی

در تاریخ 09/08/1403 یک کارگاه آموزشی با توجه به اهمیت برچسب گذاری صحیح محصولات غذایی و آشامیدنی و درج صحیح نشانگر های رنگی بر روی

بر چسب محصولات و  با هدف افزایش آگاهی مصرف کنندگان و اصلاح الگوی مصرف در ارتقاء سلامت جامعه و نیز کمک به مصرف کننده به منظور

شناسایی ویژگی های ارزش غذایی محصول برگزار گردید. در ابتدای جلسه جناب آقای دکتر ابوالفضل قادریان کارشناس مسئول صدور پروانه ها  به عنوان

مدرس در مورد ضوابط و دستورالعمل های بر چسب گذاری، همچنین در خصوص چگونگی درج نشانگرهای رنگی و نحوه تعیین رنگ ها برای شاخص های

قند،چربی،نمک و اسید چرب ترانس در انواع محصولات غذایی و آشامیدنی مطالبی ارائه کردند و به صورت عملی آموزش های لازم به مسئولین فنی داده

شد . در ادامه جلسه سرکار خانم مهندس ماندانا زارع مدیر اداره نظارت در مورد تدوین فلوچارت های خطوط تولید و شناسایی CCP (نقاط بحرانی) به بیان

مطالبی پرداختند.

 

لازم به ذکر است که همزمان با برگزاری این دوره آموزشی ، نمایشگاهی از محصولات غیرمجاز آرایشی و بهداشتی با هدف آشنایی مسئولین فنی در این

محل برپا گردید.   

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 2411
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

تصاویر