معاونت غذا و دارو

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جهرم

معرفی اداره نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل

اداره نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل یکی از ادارات زیر مجموعه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جهرم می باشد. این اداره از دی ماه سال ۱۳۹۵ فعالیت خود را آغاز کرده و در حال حاضر شرح وظایف ذیل را بر عهده دارد:

۱-      پایش و ارزیابی ادواری کارخانه های تولید فرآورده های طبیعی تحت پوشش آن معاونت

۲-      پایش و ارزیابی ادواری کارخانه های تولید داروهای سنتی تحت پوشش آن معاونت

۳-      پایش و ارزیابی ادواری کارخانه های تولید فرآورده های شیر خشک و غذای کودک، فرآورده های ویژه متابولیک و غذاهای ویژه تحت پوشش آن معاونت

۴-      پایش و ارزیابی ادواری کارخانه های تولید فرآورده های مکمل تغذیه ای تحت پوشش آن معاونت

۵-      ساماندهی عطاری ها، فروشگاه های گیاهان دارویی و باشگاه های بدنسازی و مراکز فروش مکمل های تغذیه ای و فرآورده های طبیعی، سنتی و جلوگیری از فروش فرآورده های غیر مجاز و قاچاق

۶-      نظارت بر امحاء فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل و انواع شیر خشک و غذای کودک، فرآورده های ویژه متابولیک و غذاهای ویژه، اقلام ضایعاتی، مکشوفه، تقلبی و جمع آوری فرآورده های فراخوانده شده

۷-      ارزیابی و پایش ادواری از شعب پخش استانی شرکت های توزیع فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل، شیر خشک و فرآورده های ویژه متابولیک و غذای کودک در حوزه معاونت

۸-      ارزیابی، پایش و نمونه برداری (PMQC) در سطح عرضه فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل، شیر خشک، فرآورده های ویژه متابولیک، غذاهای ویژه و غذای کودک در داروخانه ها بر اساس ضوابط

۹-      انجام رسیدگی اولیه به شکایات دریافتی فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل و ...

۱۰- ارزیابی محل احداث واحدهای تولیدی و نگه داری فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل و ...