معاونت غذا و دارو

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جهرم

عمومی

1_
آجیل و خشکبار خام و بو نداده

نوع فایل :‌

حجم فایل :‌

دانلود شده : 0+

تاریخ :‌ 1404/03/05

2_
استاندارد ارایشی

نوع فایل :‌

حجم فایل :‌

دانلود شده : 0+

تاریخ :‌ 1404/03/05

3_
اصلاح الگوي مصرف با كاهش مصرف قند،نمك و روغن

4_
اطلاع رسانی به مسافران نوروزی

نوع فایل :‌

حجم فایل :‌

دانلود شده : 0+

تاریخ :‌ 1404/03/05

نوع فایل :‌

حجم فایل :‌

دانلود شده : 0+

تاریخ :‌ 1404/03/05

6_
برچسب تغذیه ای راهی برای انتخاب غذای سالم

نوع فایل :‌

حجم فایل :‌

دانلود شده : 0+

تاریخ :‌ 1404/03/05

7_
بهداشت دست

نوع فایل :‌

حجم فایل :‌

دانلود شده : 0+

تاریخ :‌ 1404/03/05

8_
چربی خون چیست

نوع فایل :‌

حجم فایل :‌

دانلود شده : 0+

تاریخ :‌ 1404/03/05

9_
خشکبار

نوع فایل :‌

حجم فایل :‌

دانلود شده : 0+

تاریخ :‌ 1404/03/05

10_
روغن های گیاهی جامد

نوع فایل :‌

حجم فایل :‌

دانلود شده : 0+

تاریخ :‌ 1404/03/05