بخش آنالیز دستگاهی(سم شناسی)
این بخش با دارا بودن دستگاه های کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا( HPLC )و اتمیک ابزرپشن شعله ای و اتمیک ابزوربشن کوره ای قادر به انجام آزمایشات زیر می باشد:
· اندازه گیری بنزوات سدیم در انواع مواد غذایی
· اندازه گیری سوربات پتاسیم در انواع مواد غذایی
· اندازه گیری شیرین کننده های آسپارتام ،آسه سولفام و ساخارین در انواع نوشیدنی ها
· اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفورال در عسل و شیره خرما
· اندازه گیری میزان آنیلین
· اندازه گیری میزان فلزات سنگین در انواع مواد غذایی (سرب، کادمیوم، مس، سدیم، پتاسیم، کلسیم، روی و...)