معاونت غذا و دارو

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جهرم

بخش آنالیز دستگاهی(سم شناسی)

 این بخش با دارا بودن دستگاه های کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا( HPLC )و اتمیک ابزرپشن شعله ای و اتمیک ابزوربشن کوره ای قادر به انجام آزمایشات زیر می باشد:

 

·       اندازه گیری بنزوات سدیم در انواع مواد غذایی

·       اندازه گیری سوربات پتاسیم در انواع مواد غذایی

·       اندازه گیری شیرین کننده های  آسپارتام ،آسه سولفام و ساخارین در انواع نوشیدنی ها

·       اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفورال در عسل و شیره خرما

·       اندازه گیری میزان آنیلین

·       اندازه گیری میزان فلزات سنگین در انواع مواد غذایی (سرب، کادمیوم، مس، سدیم، پتاسیم، کلسیم، روی و...)