بخش میکروبیولوژی مواد غذایی، آشامیدنی
در بخش میکروبی مواد غذایی ، آشامیدنی میکروبهای زیر مورد جستجو وشمارش قرار می گیرند.
- شمارش ارگانیزم های مزوفیل هوازی
- شمارش باکتریهای مزوفیل هوازی
- شمارش و شناسایی کلی فرم ها
- شمارش و شناسایی اشریشیاکلی
- شمارش و شناسایی استافیلوکوکوس اورئوس
- شناسایی سالمونلا
- شمارش باکتریهای گرمادوست هوازی در فرآورده های کنسروی
-شمارش باکتریهای گرمادوست بی هوازی درفرآورده های کنسروی
- شمارش باکتریهای مزوفیل بی هوازی در فرآورده های کنسروی
- شمارش باکتریهای مزوفیل هوازی در فرآورده های کنسروی
- شمارش باکتریهای اسیددوست
- شمارش و شناسایی استرپتوکوک های گروه D
- شمارش و شناسایی پسودوموناس آئروژینوزا
- شناسایی و شمارش کلستریدیوم احیا کننده و سولفیت
- شناسایی و شمارش باسیلوس سرئوس
- شناسایی و شمارش انتروباکتریاسه ها
- شمارش کپک
- شمارش مخمر
- شناسایی یرسینیا انتروکولتیک
- شناسایی لیسترمونوسایتوژنز