معاونت غذا و دارو

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جهرم

 

  بخش میکروبیولوژی مواد غذایی، آشامیدنی

 

در بخش میکروبی مواد غذایی ، آشامیدنی میکروبهای زیر مورد جستجو وشمارش قرار می گیرند.

- شمارش ارگانیزم های مزوفیل هوازی

- شمارش باکتریهای مزوفیل هوازی

- شمارش و شناسایی کلی فرم ها

- شمارش و شناسایی اشریشیاکلی

- شمارش و شناسایی استافیلوکوکوس اورئوس

- شناسایی سالمونلا 

- شمارش باکتریهای گرمادوست هوازی در فرآورده های کنسروی

-شمارش باکتریهای گرمادوست بی هوازی درفرآورده های کنسروی

- شمارش باکتریهای مزوفیل بی هوازی در فرآورده های کنسروی

- شمارش باکتریهای مزوفیل هوازی در فرآورده های کنسروی

- شمارش باکتریهای اسیددوست

- شمارش و شناسایی استرپتوکوک های گروه D

- شمارش و شناسایی پسودوموناس آئروژینوزا

- شناسایی و شمارش کلستریدیوم احیا کننده و سولفیت

- شناسایی و شمارش باسیلوس سرئوس

- شناسایی و شمارش انتروباکتریاسه ها 

- شمارش کپک

- شمارش مخمر

- شناسایی یرسینیا انتروکولتیک

- شناسایی لیسترمونوسایتوژنز