معاونت غذا و دارو

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جهرم

بخش افزودنی ها

 

آزمایشاتی که در این بخش انجام می شود عبارتند از:

۱- اندازه گیری رنگ های موجود در مواد غذایی (به روش اسپکتروفتومتری، TLC و SPE)

۲- اندازه گیری افزودنی های مواد غذایی توسط اسپکتروفتومتر که شامل موارد زیر می باشد:

       - سوربات پتاسیم در مواد غذایی

       - بنزوات سدیم در مواد غذایی

       - نیتریت و نیترات در فرآورده های گوشتی

۳- اندازه گیری هیدروکسی پرولین در فرآورده های گوشتی به روش اسپکتروفتومتری

۴- اندازه گیری آهن در آرد گندم به روش اسپکتروفتومتری