معاونت غذا و دارو

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جهرم

 

یکی از واحد های آزمایشگاه کنترل مواد غذایی ، آرایشی – بهداشتی می باشد.

فعالیت هایی که در این بخش انجام می شود عبارت اند از:

۱)     دریافت کلیه نمونه های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی از اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی  و نمونه های معاونت بهداشتی

۲)     کد گذاری نمونه های دریافتی

۳)     ثبت اطلاعات نمونه در دفتر ورود نمونه   

۴)     ارسال به بخش های مربوطه جهت انجام آزمون.

۵)     جمع آوری نتایج از بخش ها ی مختلف

۶)     ارسال نتایج به مدیریت آزمایشگاه.