مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی از سال ۱۳۷۶ فعالیت خود را به صورت مستقل آغاز کرده است.
هدف کلی این مجموعه ایجاد نظام نظارتی مستمر جهت ارتقاء ایمنی مواد غذایی آرایشی و بهداشتی است که وظایف آن به شرح زیر است:
¨ اجرای بخشنامه هادستورالعمل های معاونت غذا و دارو طبق ضوابط
¨ مشارکت در امور پژوهشی و حوزه های مرتبط
¨ هماهنگی و تعاملات در سطح دستگاههای استان و وزارت در جهت نیل به اهداف سازمانی
¨ صدور مجوزهای بهداشتی شامل پروانه بهره برداری، مسئول فنی، ساخت جهت کلیه موسسات مشمول قانون مواد خوردنی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی
¨ پاسخگویی به سوالات و رسیدگی به شکایات مربوط به مواد غذایی، تغذیه ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
¨ نظارت بر واحدها و موسسات مشمول قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
¨ ارتقاء سطح دانش و آگاهی مسئولین فنیواحدها و موسسات مشمول قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
¨ ارتقاء سطح آگاهی های عمومی در زمینه مصرف مواد خوراکی آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی