- 1402/10/18 - 20:21
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /Zuo
نشانگر رنگی
نحوه تعیین رنگ نشانگر رنگی
نقش مهم نشانگرهای رنگی محصولات غذایی جهت مصرف کننده
در تاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۱۸ دوره آموزشی باز آموزی دستورالعمل نحوه صدور و تمدید و اصلاح پروانه های بهداشتی ساخت و، اصول برچسب گذاری و نحوه تعیین رنگ نشانگر رنگی محصولات غذایی جهت کلیه مسئولین فنی واحدهای تولیدی شهرستان جهرم (به تعداد ۳۵ نفر) توسط دکتر ابوالفضل قادریان به عنوان مدرس دوره برگزار گردید. همچنین با هدف آشنایی کارکنان واحدهای تولیدی با کالاهای آرایشی و بهداشتی قاچاق نسبت به توزیع پمفلت و آموزش مسئولین فنی برگزار گردید لازم به ذکر است تعداد واحدهای تولیدی و پخش مواد غذایی آرایشی و بهداشتی فعال تحت پوشش حوزه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جهرم ۲۵ واحد تولیدی می باشد.
نظر دهید