معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جهرم
صفحه نخست دانشگاه علوم پزشکی جهرم
ورود
01 آذر 1403
EN
معاونت
معرفی معاون
شرح وظایف
روابط عمومی
معرفی
تماس با ما
مدیریت دارو
امور داروخانه ها
معرفی مسئول
لیست داروخانه ها
صدور پروانه داروخانه ها
فعالیت واحد صدور پروانه ها
کمیسیون ماده 20
اعضای کمیسیون 20
برنامه کمیسیون 20
مواد مطروحه
فرم کمیسیون 20
آیین نامه و ضوابط
فرمها و چک لیست ها
فلوچارت ها و فرآیندها
اقلام ملزوم به ثبت در سامانه TTAC
سامانه مدیریت امور داروخانه
شرکت پخش دارویی
آیین نامه ها و صوابط
فرمها
نظارت و بازرسی
واحد نظارت بر ادویه و مخدر
شرح وظایف
نحوه دریافت داروهای تحت کنترل و مخدر
فرم ها و فرآیندها
فهرست داروهای OCT
ثبت و بررسی عوارض ناخواسته دارویی (ADR)
تعریف ADR
شرح وظایف
فرم ها و دستورالعمل ها
مسئول کمیته ADR
اطلاعیه های ADR
راهکار کاهش اشتباهات دارو پزشکی
جزوات آموزشی
داروهای هشدار بالا
نحوه گزارش دهی عوارض ناخواسته داروها
گزارش دهی آنلاین
فرم های ADR
مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم و آموزش (DPIC)
آشنایی با واحد اطلاع رسانی دارو و سموم (DPIC)
معرفی کارشناسان واحد
مطالب آموزشی
انواع مسمومیت ها
آموختنی غذا و دارو
پوستر،پمفلت،بروشور
ماهنامه دانش
فهرست داروهای ایران
کتابچه مفید دارویی
کلیپ مقاومت آنتی بیوتیکی
بررسی نسخ و اقلام دارویی (RUD)
مطالب آموزشی RUD
داروخانه های توزیع شیر خشک
اسامی داروخانه های توزیع کننده شیرخشک رگولار
اسامی داروخانه های توزیع کننده شیر کوپنی
اسامی داروخانه های توزیع کننده شیر رژیمی
طرح ساماندهی عرضه شیرخشک
آغاز توزیع شیرخشک های وارداتی
کلیپ شیر خشک
مدیریت مواد غذایی
مدیریت اداره نظارت
معرفی مدیریت
اهداف و رسالت
معرفی مدیر و کارشناسان
واحدهای مدیریت
فنی و نظارت
صدور پروانه ها
رسیدگی به شکایات
اطلاع رسانی
ضوابط و دستورالعمل و آیین نامه و مقررات
قوانین و مقررات
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی
دستورالعمل و آیین نامه
فرآیندها و مجوزها
میز خدمت
ثبت منبع
صدور پروانه بهداشتی و تمدید و اصلاح
مشاغل خانگی
گواهی بهداشتی
تغییر اوزان و نام تجاری
شکا یات
صورتجلسات
برنامه اجرایی واحدهای تولیدی
prps غذایی
prps کارگاهی
prps آرایشی
وظایف مسئول فنی
فرم نظارت مسئول فنی
آموز ش
مسئول فنی
عمومی
اطلاعیه ها
نشان ایمنی و سلامت / حلال
لینک های مرتبط
راهنمای سامانه
سوالات متداول
آزمایشگاه
معرفی آزمایشگاه
مدیریت آزمایشگاه
کارشناسان آزمایشگاه
شرح وظایف کارکنان
بخش های آزمایشگاه
پذیرش نمونه
میکروبیولوژی
مواد غذایی و آشامیدنی
مواد بهداشتی و آرایشی
شیمی
مواد غذایی و آشامیدنی2
مواد بهداشتی و آرایشی2
آنالیز دستگاهی
افزودنیها
سم شناسی
تضمین کیفیت
معرفی واحد تضمین کیفیت
لیست آزمون های تضمین کیفیت شده
لیست SOP
آمار
معرفی واحد
تجهیزات
آموزشی و پژوهشی
تقویم آموزشی
دوره های آموزشی برگزار شده
دوره های برگزار شده در جهرم
شرکت در کنگره ها و ارائه مقاله
طرح های تحقیقاتی
مطلب آموزشی
آزمایشگاه همکار
طبیعی،سنتی،مکمل
تاریخچه
معرفی اداره
معرفی کارشناسان
آموزش
آموزش های عمومی
منابع
فرآورده های طبیعی
ضوابط و آیین نامه ها
فرآیند ثبت
فرم ها و چک لیست ها
فهرست فرآورده ها
فرآورده های سنتی
ضوابط و آیین نامه ها2
فرآیند ثبت2
فرم ها و چک لیست ها2
فهرست فرآورده ها2
فرآورده های مکمل
ضوابط و آیین نامه ها3
فرآیند ثبت3
فرم ها و چک لیست ها3
فهرست فرآورده ها3
باشگاه های ورزشی و بدنسازی
عطاری
واحدهای تولیدی
اطلاع رسانی واحد تولیدی
واحدهای تولید کننده مواد غذایی
شکایات
شکایات مردمی
شکایات دانشگاهی
تجهیزات پزشکی
معرفی اعضای تجهیزات پزشکی
شرح وظایف اعضای تجهیزات پزشکی
توزیع و عرضه تجهیزات و ملزومات پزشکی
دستورالعمل های تجهیزات پزشکی
رسیدگی به شکایات
سامانه انبار مجازی
سامانه های مرتبط
سامانه سازمان غذا و دارو
سامانه اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی
سامانه یکپارچه پایش عملیاتی
سامانه داشبور اطلاعات تجهیزات پزشکی
سامانه آمار و اطلاعات معاونت غذا و دارو
سامانه انبار مجازی ملزومات پزشکی
سامانه مدیریت تجهیزات پزشکی جهرم
سامانه گزارش مشکلات کیفی
مسئول فنی
صفحه اصلی
مدیریت مواد غذایی
مدیریت اداره نظارت
معرفی مدیریت
اهداف و رسالت
این صفحه در دست طراحی است
×
عبارت خود را درج و جهت جستجو Enter را بفشارید