- 1404/07/30 - 20:01
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /Z2x7
برگزاری کارگاه آموزشی جهت مسئولین فنی و انتخاب مسئولین فنی برتر واحد های تولیدی خوراکی و آشامیدنی به مناسبت روز جهانی غذا
برگزاری کارگاه آموزشی جهت مسئولین فنی و انتخاب مسئولین فنی برتر واحد های تولیدی خوراکی و آشامیدنی به مناسبت روز جهانی غذا
در تاریخ 1404/07/30 کارگاه آموزشی برگزار گردید که .در ابتدای جلسه سرکار خانم مهندس ماندانا زارع مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی ،آشامیدنی و بهداشتی در خصوص روش های صحیح نمونه برداری، تکمیل فرم های ارزیابی واحد های تولیدی prps و فرایند های مربوط مطالبی ارائه کردند و در ادامه جلسه آقای دکتر ابوالفضل قادریان کارشناس مسئول صدورپروانه های مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی در مورد شرح وظایف مسئول فنی و فرآیند های مربوط به صدور پروانه ها و مجوزهای بهداشتی به بیان مطالبی پرداختند. در پایان جلسه به مناسبت روز جهانی غذا ، مسئولین فنی برتر واحد های تولیدی خوراکی و آشامیدنی معرفی شدند و از ایشان تقدیر بعمل آمد.
نظر دهید