معاونت غذا و دارو

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جهرم

  • 1404/01/17 - 07:51
  • - تعداد بازدید: 7
  • - تعداد بازدیدکننده: 7
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Z2o7
آیا ملون میوه‌ای تراریخته و مضر برای سلامتی است؟ پاسخ: خیر

آیا ملون میوه‌ای تراریخته و مضر برای سلامتی است؟ پاسخ: خیر

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باور غلط مبنی بر مضر بودن مصرف ملون برای سلامتی به دلیل تراریخته بودن، عنوان کرد که ملون، میوه ای تراریخته نبوده و نه تنها سرطان زا نیست، بلکه به علت محتوای بالای آنتی اکسیدان ها و ترکیبات کاروتنوییدی، می تواند نقش محافظتی در برابر سرطان ها و بسیاری از بیماری های دیگر داشته باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جهرم و به نقل از  «وبدا» وزارت بهداشت، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا ملون میوه ای تراریخته و مضر برای سلامتی است؟، مطرح کرد: موادغذایی تراریخته به آن دسته از غذاهایی اطلاق می شود که با استفاده از دستکاری و مهندسی ژنتیکی در آن خصوصیات جدیدی پدید می آید که در حالت طبیعی وجود ندارد.

ملون، میوه ای سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین بوده و در دسته میوه های جالیزی است؛ بر خلاف باور عموم، ملون میوه ای تراریخته نبوده و نه تنها سرطان زا نیست بلکه به علت محتوای بالای آنتی اکسیدان ها و ترکیبات کاروتنوئیدی می تواند نقش محافظتی در برابر سرطان ها و بسیاری از بیماری های دیگر داشته باشد.

همچنین، مطالعات نشان داده اند ملون می تواند در کنترل فشارخون نقش موثری داشته باشد. شواهد نشان می دهند که تخم ملون می تواند در بهبود چربی خون موثر بوده و خاصیت ضد التهابی نیز داشته باشد.

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 3536
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید