معاونت غذا و دارو

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جهرم

  • 1404/07/30 - 20:01
  • - تعداد بازدید: 40
  • - تعداد بازدیدکننده: 31
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Z2x7
برگزاری کارگاه آموزشی جهت مسئولین فنی و انتخاب مسئولین فنی برتر واحد های تولیدی خوراکی و آشامیدنی به مناسبت روز جهانی غذا

برگزاری کارگاه آموزشی جهت مسئولین فنی و انتخاب مسئولین فنی برتر واحد های تولیدی خوراکی و آشامیدنی به مناسبت روز جهانی غذا

در تاریخ 1404/07/30  کارگاه آموزشی برگزار گردید که .در ابتدای جلسه سرکار خانم مهندس ماندانا زارع مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی ،آشامیدنی و بهداشتی در خصوص روش های صحیح نمونه برداری، تکمیل فرم های ارزیابی واحد های تولیدی  prps و فرایند های مربوط مطالبی ارائه کردند و در ادامه جلسه آقای دکتر ابوالفضل قادریان کارشناس مسئول صدورپروانه های  مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی در مورد شرح وظایف مسئول فنی و فرآیند های مربوط به صدور پروانه ها و مجوزهای بهداشتی به بیان مطالبی پرداختند. در پایان جلسه به مناسبت روز جهانی غذا ، مسئولین فنی برتر واحد های تولیدی خوراکی و آشامیدنی  معرفی شدند  و  از  ایشان تقدیر بعمل آمد.  

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 4049
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید