- 1403/08/19 - 09:07
- زمان مطالعه : 1 دقیقه
- /Z5r7
جهرم به سمت سبد غذایی سالمتر حرکت میکند؛ همایش احیای نان کامل برگزار شد
جهرم به سمت سبد غذایی سالمتر حرکت میکند؛ همایش احیای نان کامل برگزار شد
با برگزاری همایش "احیای نان کامل" توسط معاونت غذا و داروی دانشگاه، نانوایان جهرمی با روشهای پخت نان کامل آشنا شدند تا شهروندان به نان سالمتری دسترسی داشته باشند.

مهندس ماندانا زارع مدیر غذای معاونت غذا و داروی دانشگاه در گفتگو با وبدا جهرم گفت: «هدف اصلی این همایش، آشنایی نانوایان با روشهای تهیه آرد کامل و پخت نان کامل، ارتقای فرهنگ مصرف و کاهش ضایعات نان و تشویق نانوایان به اجرای طرح نان کامل در شهرستان بود.»
وی افزود: «مصرف نان کامل به دلیل دارا بودن فیبر بالا، ویتامینها و مواد معدنی بیشتر، میتواند به پیشگیری از بیماریهای مزمن مانند دیابت، بیماریهای قلبی عروقی و برخی از انواع سرطان کمک کند. همچنین، نان کامل به دلیل داشتن شاخص گلیسمی پایین، باعث کنترل بهتر قند خون میشود.»
مهندس زارع در ادامه گفت: «امیدواریم با اجرای این طرح، شاهد افزایش مصرف نان کامل در شهرستان جهرم و بهبود وضعیت تغذیه مردم باشیم.»
مهندس زارع اضافه کرد: در این همایش که با مسئولین فنی، کارشناسان معاونت بهداشتی و معاونت غذا و دارو، مسئولین ارگانها و نهادهای شورای آرد و نان شهرستان نیز حضور داشتند، دکتر محمدرضا خواجه، نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات و عضو کمیته نان طیب استان قدس رضوی، به عنوان سخنران اصلی مطالب مهمی را در این زمینه بیان کرد. دکتر خواجه در سخنرانی خود به اهمیت مصرف نان کامل و مزایای آن برای سلامتی اشاره کرد و بر لزوم تغییر الگوی مصرف نان در جامعه تأکید نمود.
این همایش دو روزه با هدف ترویج فرهنگ مصرف نان کامل و ارتقای سلامت به همت فرمانداری ویژه شهرستان، جهاد کشاورزی، اداره صمت و صنف نانوایان جهرم با توجه به مصوبه شورای سلامت و امنیت غذایی و شورای آرد و نان جهرم توسط معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جهرم، 16 و ۱۷ آبان ۱۴۰۳ در حال در سالن اجتماعات فرمانداری جهرم برگزار شد.

نظر دهید