معاونت غذا و دارو

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جهرم

  • 1402/10/18 - 20:21
  • - تعداد بازدید: 215
  • - تعداد بازدیدکننده: 210
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Zuo
نشانگر رنگی

نحوه تعیین رنگ نشانگر رنگی

نقش مهم نشانگرهای رنگی محصولات غذایی جهت مصرف کننده

دوره باز آموزی توسط دکتر قادریان

در تاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۱۸ دوره آموزشی باز آموزی دستورالعمل نحوه صدور و تمدید و اصلاح پروانه های  بهداشتی ساخت و، اصول برچسب گذاری و نحوه تعیین رنگ نشانگر رنگی محصولات غذایی جهت کلیه مسئولین فنی واحدهای تولیدی شهرستان جهرم (به تعداد ۳۵ نفر) توسط دکتر ابوالفضل قادریان به عنوان مدرس دوره برگزار گردید. همچنین با هدف آشنایی کارکنان واحدهای تولیدی با کالاهای آرایشی و بهداشتی قاچاق نسبت به توزیع پمفلت و آموزش مسئولین فنی برگزار گردید لازم به ذکر است تعداد واحدهای تولیدی و پخش مواد غذایی آرایشی و بهداشتی فعال تحت پوشش حوزه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جهرم ۲۵ واحد تولیدی می باشد.

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 314
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید